Article

Find, Search, Reprint, Submit Articles For Free

ÖNSKAR ATT ANVÄNDA CYCLE TAK PÅ DIG BIL? - HÄR EN LISTA AV DO'S OCH DON'TS.


En takräcke är vanligtvis en inramad struktur som sitter fast på toppen av ett fordonstak, t.ex. en bil där olika föremål kan fästas på. Med tanke på samma definition kan man förstå en cykel takräcke som ett enkelt takräcke speciellt utformat för att fästa cyklar på taket på bilen.
Behovet av en cykel takräcke

Vi kan ge dig många anledningar till varför cykeln på taket är en bra idé. Den främsta orsaken är att det sparar utrymme och gör det möjligt för mindre bilar att transportera skrymmande föremål för en förekomstcykel men inte på bekostnad av att kompensera volymen av passagerare eller bagageutrymmet. Det är oroande att om du vill bota en eller flera cyklar till toppen av din fyrhjuling, är det lämpligt att vara uppmärksam på några säkerhetsanvisningar för att förhindra oönskade olyckor, särskilt när ditt fordon passerar längs stötar, backar Och med snabba hastigheter.

Kontrollera ut din takräcke

Det allra första du behöver göra är att kontrollera att cykeltaket du installerar är möjligt för ditt fordon. Nu finns cykeltakställ med två typer av klämmor. Den traditionella är sådan att klämman fäster sig fast vid bilen vid regnskyddsbrickorna medan den andra typen av klämma inte gör det. När du är i dilemma, fråga efter rätt information och alla återförsäljare måste kunna visa dig ett bord som guidar dig den lämpliga typen av cykelställ för din bilmodell.

Rymdkontroll

Cykeltakställen finns där ute i ett brett utbud av ställen med varierande utrymme mellan fram och bak på hyllan. Vi, CyckelBoxens team förstår verkligen att ditt stora mål är att se upp för optimal avstånd för att passa dina cyklar. Det är vanligtvis rekommenderat att hålla framramens framkant mot framsidan av bilen, eftersom ingen vill att hela stället ska luta framåt. När du håller på att klämma fast på bakre rack måste du först mäta avståndet mellan cykelns främre gaffel i förhållande till bakdäcket. Helst bör avståndet mellan rackens bakre ände och rackens främre del vara så lång som möjligt.

Kontrollera klämmorna

Efter det att båda ändarna är fastklämda, kontrollerar du nivelleringen av stället, eftersom den har högsta spänningsstyrka när den är jämnt fastsatt vid alla fyra punkterna i biltaket. När racket är ordentligt nivån och du är tillräckligt nöjd med rackens avstånd och placering, är det dags att strama fast din rack på ditt biltak.

Det bästa sättet att hålla dina cyklar säkra medan de transporteras runt om med andra medel, gör att cykeltak är en lämplig lösning. CykelBoxen är ledande namn vid utformning och tillverkning av robust cykelställ av nästan alla slag och varierande kapacitet.

Keywords

Cykelställ , Cykeltak

Domain info

Other articles